Categorieën     Waardering


Desinfektionsmittel für Hunde und Pferde  Ontsmettingsmiddel
   voor honden, katten en paarden

Veel huisdieren lijden elk jaar als gevolg van gebrek aan hygiëne en ontsmetting aan jeuk, mijten en / of schimmel. Bij paarden komt naast de schimmel.- of mijt besmetting vaak ook eczeem, rotstraal of mok voor als gevolg van onvoldoende ontsmetting. Als gevolg van deze en/of andere kwalen dringen bacteriën en micro-organismen zoals bacteriën en virussen door het missen van ontsmetting in de wond en kunnen deze ziektes erger maken. Door de penetratie van bacteriën en virussen ontstaan lelijk, bloedingen of zelfs etterende wonden. Dit is vaak het begint van de bij vele honden-, katten- en paardeneigenaren bekende vicieuze cirkel van jeuk, krabben en open wonden die schijnbaar eindeloos lijkt. De last van deze vaak maanden lange pijn is ondraaglijk, zowel voor het zieke dier als ook voor het baasje van het dier.

 

Ontsmetting van de omgeving - Ondersteuning van het genezingsproces bij honden, katten, paarden, o.a.

Ontsmetting bij dieren is van groot belang. Naast de actieve en directe bestrijding van de ziekte met een speciaal verzorgingsmiddel van peticare® is het van groot belang dat de omgeving van het dier door de juiste ontsmetting vrij van kiemen en zo steriel mogelijk gehouden wordt. Een passende ontsmetting van de omgeving draagt zeer zeker bij aan de verbetering en ondersteuning van de genezing. Het doel van een zinvolle ontsmetting moet zijn om de kiemen en schadelijke micro-organismen te elimineren een penetratie van de wond te voorkomen. Een perfecte ontsmetting bij dieren zoals honden, katten en paarden kan worden bereikt met een speciale oppervlakte ontsmetting. Het ontsmettingsmiddel moet  de omgeving en de gebruikelijke plaatsen van het dier vrij van bacteriën en virussen houden, waardoor het genezingsproces duurzaam ondersteunend wordt.

Zeer effectief lange termijn ontsmettingsmiddel

7 dagen op lange termijn effect

•  Oppervlakte ontsmetting bij dieren
   
7 dagen bescherming tegen bacteriën en virussen

•  Ontsmetting, jeuk, schimmel en mijten, paard
   Stopt jeuk en doodt schimmel en mijten
Set tegen voordeelprijs

•  Ontsmetting, jeuk, schimmel en mijten, hond
   Stopt jeuk en doodt schimmel en mijten
Set tegen voordeelprijs


   (vandaag voor 13 uur bestelt, binnen 2 dagen geleverd)

Milben beim Hund

 

Desinfektionsmittel für Hunde, Katzen und Pferde  Lange termijn - Ontsmetting
  Bescherming tegen micro-organismen

Bij dieren is een normaal de ontsmetting met een conventionele ontsmettingsmiddel, dat slechts een zeer korte werkingsduur heeft niet voldoende. Micro-organismen worden alleen maar gedood tijdens de weinige minuten daad ze aan dit conventionele middel worden blootgesteld. Al na een paar minuten, kan er een nieuw hygiënisch gat ontstaan waarin weer een nieuwe kolonie van micro-organismen zorgt voor een nieuwe besmetting.

De permanente behoefte aan beweging  van honden, katten en paarden en de daarmee verband houdende omgang met door ziektekiemen, bacteriën en virussen besmette oppervlakken veronderstelt een efficiënt en duurzame, ontsmetting van deze oppervlakken. Het speciale ontsmettingsproduct van peticare® voor dieren zorgt voor een zeer dunne film op de behandelde oppervlakken met een blijvend effect. Het ontsmettingsmiddel vormt via het Sol-gel process een kleine poreuze matrix waarin de actieve ingrediënten zijn geïntegreerd. De opgeslagen, ingrediënten worden opgelost door contact met water en geven dan verdeelt over maximaal 7 dagen de werkzame stoffen af en zorg er daardoor voor  dat de ontsmetting voortdurend wordt gehandhaafd. Omdat bacteriën, ingekapselde virussen , mijten en schimmels, altijd water met zich mee dragen worden de werkzame bestanddelen van zelf vrijgegeven en doden zij zich hierdoor zelf.

De resultaten in overeenstemming met de ASTM E2180 standaard

De vergelijking van een onbehandeld keramisch testoppervlak met een zelfde oppervlak dat is bespoten met de speciale peticare® ontsmettingsmiddel.

Lange termijn antimicrobieel effect tot 7 dagen

Tijd tussen het aanbrengen en  TEST na 3 dagen na 5 dagen na 7 dagen
       
Escherichia Coli 99,997 % 99,994 % 99,996 %
Pseudomonas Aeruginosa 99,996 % 99,995 % 99,997 %
Staphylococcus Aureus 99,997 % 99,996 % 99,995 %
Candida Albicans 99,997 % 99,992 % 99,997 %
Aspergillus Niger 99,995 % 99,992 % 99,837 %Desinfektionsmittel für Hunde, Katzen und Pferde   Lange termijn - Ontsmetting
   Bij honden, katten en paarden
   Actieve geurbestrijding 


Die Langzeit - Flächendesinfektion von peticare® leistet einen wichtigen Beitrag zur Bekämpfung von üblen Gerüche die im Zusammenhang mit Bakterien entstehen. Der sehr unangenehmen Geruch von Urin zum Beispiel wird durch Bakterien verursacht. Diese Bakterien "verstoffwechseln" den im Urin befindlichen Harnstoff in Ammoniak und erzeugen den lästigen beißenden Geruch.

Durch die regelmäßige Anwendung der peticare® Langzeit-Flächendesinfektion können Mikroorgansimen dort nicht mehr leben. Somit kann auch kein unangenehmer Geruch mehr entstehen. Ein enormer Vorteil vor allem auch für Großbetriebe wie Züchter, Tierärzte, Tierheime, Tierheilpraktiker und Tierkliniken. 

 

Desinfektionsmittel für Hunde, Katzen und Pferde  Lange termijn ontsmetting bij dieren
  Toepassing van de ontsmetting

 • Hondenmand, hondendekens, kennels
 • Paardendekens, stallen, paardenboxen
 • Boerderijen, zadels, hoofdstel
 • Kattenspeelgoed, krabpalen
 • Diergeneeskundige praktijken, het kliniekruimte, operatiekamers
 • Wasruimte, toiletten, keukens, sanitair

 

Lange termijn oppervlakteontsmetting - Samenvatting

 • Lange termijn oppervlaktedesinfectie
 • Duurzame desinfectie tot 7 dagen
 • Tegen alle micro-organismen
 • Zeer effectief tegen huisstofmijt, schimmels en virussen
 • 3 fasen actie
 • 99,99% desinfectie, zelfs na 7 dagen
 • Antibacterieel hygiëne • antimicrobiële netheid
 • Bescherming tegen microben en bacteriële
 • Gemakkelijk aan te brengen

 

Ratgeber - Juckreiz beim Hund  Ontsmettingsmiddel - Raadgever

Wij beantwoorden graag vragen die u mocht hebben over hoe u op de juiste manier de oppervlakken bij dieren kan ontsmetten

© Copyright
peticare® by NANOtrends International SA