Categorieën     Waardering


Pilz beim Hund  Schimmel bij honden - Huidschimmel

De schimmel bij honden of huidschimmel (dermatofyten) bij honden is een van de meest voorkomende huidaandoeningen bij honden. De schimmel infectie en de daarmee gepaard gaande sterke jeuk maakt een schimmel behandeling noodzakelijk. De behandeling van de huidschimmel, de ziekte bij honden wordt daarmee een zeer belangrijk onderdeel van de hond zorg. Een van de meest voorkomende oorzaken van ernstige jeuk is de schimmelinfectie bij honden. Weid verspreid zijn de gist schimmel, Microsporum canis en Trichophyton mentagrophytes. Bij honden, kunnen de schimmels en de bijbehorende schimmel infectie worden gespot als rond haarloze plekken. Mensen kunnen ook besmet raken met de schimmelinfectie van honden. Bij een schimmelinfectie bij honden, kunnen de ziekteverwekkers op elk moment worden overgedragen aan mensen. De huid schimmel kan vrijwel elk deel van het lichaam van de hond infecteren.

Hautpilz beim Hund erkennen  Hoe kunt u de huidschimmel bij uw hond herkennen?

De schimmel bij honden is zeer besmettelijk omdat schimmelsporen gemakkelijk kunnen worden overgebracht naar een andere honden. Bij het borstelen en kammen van de hond, is het makkelijk de schimmelaantasting te spotten. De huidschimmel kan worden herkend als ronde plekken, die anders uitzien dan normaal. De huid geneest vaak in het midden van het gebied en de omliggende gebieden van de hond huid wordt een of andere manier donkerder. Als er huidschimmel wordt geconstateerd bij de hond, moet dit worden onderzocht door een dierenarts. Schimmelinfectie, huid schimmel of gistschimmel in de oren van de hond zijn niet gemakkelijk te herkennen, zelfs niet voor een dierenarts. Ernstige jeuk bij de hond kan ook een indicatie van huidschimmel, of een schimmel aanval zijn. De huid schimmel bij honden worden vaak aangetrokken door het oor van de hond.  Omdat de huid schimmel en de gist schimmel in het oor van de hond is zeer moeilijk te ontdekken zijn, moet er  speciale aandacht worden besteed aan de verzorging van de oren van de hond.

Om de hond verlichting te bieden en de schimmel bij de hond te vernietigen, is het, het beste om het speciale, jeuk verlichtende verzorgingsmiddel van peticare® te gebruiken. Dit speciale, biologische verzorgingsproduct is gegarandeerd zonder chemicaliën en vernietigt effectief de gist en de huid schimmel bij honden. Het stopt ook onmiddellijk de jeuk bij honden.

 

Hautpilz beim Hund behandeln  Behandeling van huidschimmel bij honden

Bij een schimmelbesmetting bij de hond huid dienen twee doelen te worden overwogen. Enerzijds moet de duur van de schimmelbesmetting worden verminderd en anderzijds moet de verspreiding van de schimmel, of gist schimmel, worden voorkomen. Met de externe behandeling, is de schimmel bij de hond direct behandeld, vernietigd en de jeuk is gestopt. Met het gebruik van een uitgebreid oppervlakteontsmettingsmiddel worden schimmelsporen in de omgeving ook effectief verwijderd, zodat de verspreiding van de huidschimmel wordt voorkomen. Om te voorkomen dat  huidschimmel terugkomt, moeten alle objecten waar de hond contact mee heeft worden ontsmet. Dit omvat borstels, kammen, dekens, speelgoed, hondenmand, evenals elke vorm van mand, dekken, bed of bank in de woning.

Pilzmittel richtig anwenden  Het verzorgingsproduct tegen schimmel juist gebruiken
 

Het biologische speciale verzorgingsmiddel voor de behandeling van schimmel en huidschimmels bij honden wordt geproduceerd door peticare® met een geheel nieuwe technologie. In vergelijking met conventionele producten, zijn de actieve ingrediënten opgenomen in een minuscule poreuze, homogene matrix samen met andere hulpstoffen (werkzame stoffen die zijn gebonden aan andere stoffen) voor de behandeling van huidschimmel bij honden. De hulpstoffen, die ook zijn geïntegreerd in de matrix garanderen dat de matrix de werkzame stoffen over een periode van maximaal 24 uur afgeeft. Daardoor wordt een gestage en gelijke afgifte verkregen. De schimmel bij honden wordt hierdoor effectief vernietigd en de jeuk stopt onmiddellijk.

 

Zeer effectief verzorgingsmiddel voor schimmel bij honden:


Verzorgingsproduct voor de behandeling van schimmels bij honden
Stopt jeuk en vernietigt schimmels en mijten

Oppervlakte ontsmetting bij mijten
7 dagen bescherming tegen bacteriën en virussen.

Complete set verkrijgbaar tegen gereduceerde prijs 

(Vandaag vóór 13 uur bestelt, levering binnen 2 dagen)

 

Pilz beim Hund - Hautpilz und Hefepilz
 

Door de depotwerking, worden de werkzame stoffen tegen huidschimmel bij honden, opgeslagen en niet in één keer vrijgegeven. Het “retard” effect zorgt voor een vertraagde afgifte van de werkzame stoffen, waardoor een langdurige bescherming tegen schimmel wordt bereikt. De antibacteriële en antimicrobiële werking van de werkzame bestanddelen worden gedurende een periode van maximaal 24 uur afgegeven, hierdoor wordt de genezing ondersteund en het binnendringen van bacteriën en virussen verhindert.

Conventionele producten tegen schimmelinfecties veroorzaakt door huidschimmels bij honden kunnen alleen, en slechts enkele minuten een ontsmettende werking op het oppervlak hebben. Echter moet besmetting door andere schimmels, schimmelsporen, microben, bacteriën en virussen duurzaam en betrouwbaar worden aangepakt zodat de schimmelbesmetting bij honden kan genezen.

 

Verzorgingsproduct tegen huidschimmel bij honden - Product kenmerken

 • Stopt de jeuk onmiddellijk
 • Tegen schimmelinfectie, huidschimmel, oor schimmel
 • Gegarandeerd zonder van cortisone
 • Gegarandeerd zonder van antibiotica
 • Depot-preparaat
 • Retard-preparaat (vertraagde afgifte)
 • Antimicrobiële en antibacteriële werking
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Langdurig effect (tot 24 uur)
 • Ook geschikt voor puppy's en jonge honden
 • Gegarandeerd veilig voor mens en dier
 • Houdbaarheid, minimaal 12 maanden (+5 tot +25 graden Celsius)
 • Peticare release System (PRS).

 

We beantwoorden graag uw eventuele vragen over schimmelinfecties bij honden:

 • De juiste behandeling voor huidschimmel?
 • Hoe vernietigt men schimmel op een betrouwbare manier?
 • Hoe werkt het peticare® verzorgingsproduct?
 • Wat maakt peticare®? zo uniek?
 • Wat zijn de juiste producten voor de behandeling van schimmel?
 • Wat zijn de verzorgingsproducten tegen schimmelinfecties?
 • Waar kan ik hulp tegen schimmels krijgen?
 • Is er een gids voor huidschimmel?
 • Wie heeft ervaring met schimmel bij honden?

 

© Copyright peticare®

door NANOtrends International SA