Categorieën     Waardering


Juckreiz bei Hunden  Jeuk bij honden – Jeuk stoppen

Jeuk wat wordt veroorzaakt door aandoeningen zoals schimmel aanval, huisstofmijt, of eczeem is heel vervelend en kan veel pijn veroorzaken bij de hond. Helaas hebben de meeste honden minst en keer per jaar last van ernstige jeuk door deze aanvallen. Het is een feit dat jeuk één van de meest voorkomende redenen is voor een hondeneigenaar om de dierenarts te bezoeken. De jeuk kan vele oorzaken hebben en het is daarom zeer belangrijk de oorzaak te vinden zodat de jeuk in de toekomst kan worden voorkomen. Gelukkig, ongeacht de oorzaak, kan de jeuk direct worden gestopt door het gebruik van het speciale verzorgingsproduct van peticare® tegen jeuk, schimmel en mijten. De jeuk veroorzaakt door de schimmel aanval, huisstofmijt en eczeem stopt onmiddellijk.

 

 

De jeuk bij honden onmiddelijk stoppen:
 

   Middel tegen jeuk, schimmel en mijtbesmetting 
Nu in de webwinkel van peticare® kopen

(vandaag voor 13 uur bestelt, binnen 2 dagen gelevert)

Juckreiz beim Hund stoppen

 

Juckreiz bei Hunden - Ursachen  Jeuk bij Honden - Oorzaken

De jeuk bij honden kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Echter, in de meeste gevallen wordt de jeuk veroorzaakt door parasieten. Deze parasieten worden vaak gevonden in de vorm van mijten, schimmelinfecties, eczeem of vlooien. In meer zeldzame gevallen, kan het ook het gevolg zijn van allergische reacties op voedsel (voedselallergie). Het is niet moeilijk om de jeuk op te merken. Het zal duidelijk te zien zijn dat uw hond zich voortdurend krabt, schuurt en zijn huid likt. Zelfs het geluid dat dit veroorzaakt, kan u als de eigenaar van de hond vele slapeloze nachten veroorzaken. Gelukkig, ongeacht de oorzaak, kan de jeuk direct worden gestopt door het gebruik van het zeer gespecialiseerde peticare® assortiment. Als de jeuk optreedt in de periode juli tot oktober, zal de oorzaak waarschijnlijk te wijten zijn aan een mijt infectie, in de vorm van hetzij zuig mijten of grove mijten. De jeuk bij honden door mijten komt in de meeste gevallen voor in huidplooien. Voorbeelden hiervan kunnen zijn rond de oren, de poten en de buik. Het zijn vooral jonge honden en pups die worden besmet door mijten aanvallen en daardoor onder de jeuk lijden. Helaas, is een mijt infectie zeer besmettelijk; katten en mensen kunnen ook worden besmet.

 

Juckreiz bei Hunden - Milbenbefall  Jeuk bij honden door mijtinfectie

Jeuk bij honden, als gevolg van mijt infectie, is een stuk erger dan jeuk veroorzaakt door een muggenbeet. Terwijl jeuk veroorzaakt door een muggenbeet enkele uren duurt, kan jeuk veroorzaakt door mijten wel 14 dagen duren. Zelfs als de mijt de hond heeft verlaten, na slechts een paar uur, is de hond nog steeds gekweld door de invloed van deze en zal jeuk nog dagen aanhouden. Vanwege de extreem sterke jeuk, krabt likt en bijt de hond zich voortdurend. Dit resulteert vaak in kale plekken, ontsteking of eczeem. Gelukkig kan de jeuk bij honden onmiddellijk en effectief worden verlicht door het gebruik van de speciale, biologische ingrediënten die in peticare® worden gebruikt. Het middel heef 24 uur lang effect, vanwege het peticare® depot systeem (PRS). Deze verzorgingsmiddelen tegen jeuk bij honden zijn gegarandeerd zonder chemicaliën en daardoor ook zonder cortisone en antibiotica.

 

Juckreiz bei Hunden - Juckreiz bekämpfen  Jeuk bij honden met peticare® verzorgingsmiddel tegen jeuk behandelen

De peticare® producten zijn ontwikkeld waar gebruik wordt gemaakt van een zeer innovatieve technologie systeem, het peticare® release systeem (PRS) Verder wordt er gebruik gemaakt van actieve biologische bestanddelen om jeuk bij honden te voorkomen. In vergelijking met vergelijkbare producten, zijn de actieve bestanddelen in het peticare® assortiment opgenomen in een minuscule, poreus en homogene matrix (werkzame stoffen die zijn gebonden in andere stoffen). Hulpstoffen, die ook ingebed zijn in de matrix garanderen dat de matrix langzaam actieve ingrediënten afgeeft gedurende een periode van 24 uur. Dit betekent dat de werkzame bestanddelen, die de jeuk bij honden behandelen, geleidelijk en gelijkmatig vrij worden gegeven.

 

Zeer effectieve dierenverzorgingsproducten van peticare® tegen jeuk bij honden


•  Middel tegen jeuk, schimmel en mijtbesmetting
   stopt de jeuk en doodt schimmel en mijten

•  Langdurige oppervlakteontsmetting
   tot 7 dagen voorkomen van bacterien en virussen

   (vandaag voor 13 uur bestelt, binnen 2 dagen gelevert)
 

Door de depotwerking, worden de actieve bestanddelen opgeslagen en vrijgegeven op een geleidelijke en constante manier. Het retardeffect zorgt voor een vertraagde afgifte van de werkzame bestanddelen, wat de jeuk aanzienlijk verminderden  gedurende een periode van maximaal 24 uur. De antibacteriële en antimicrobiële effect doodt de mijten, zonder bijwerkingen voor de hond (zonder chemicaliën) en stopt de jeuk bij de hond effectief. In vergelijking met andere vergelijkbare producten tegen mijten bij honden hebben deze vaak alleen maar een oppervlakkig en tijdelijk effect (een paar minuten).

Stop jeuk bij honden - Product eigenschappen

 • Stopt de jeuk bij honden onmiddellijk
 • Volledig biologisch, zonder chemicaliën
 • Alle soorten van mijten worden gedood
 • Langedurig effect tot 24 uur lang
 • Permanent desinfecterende werking
 • Langdurige depot effect
 • Direct resultaat
 • 100% zonder cortisone
 • Geen olieachtige resten
 • Technologische behandeling
 • Toxicologisch onschadelijk
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Peticare release system (PRS)
 
Juckreiz bei Hunden - Ratgeber  Jeuk bij honden - vragen

Wij beantwoorden graag uw vragen over de juiste behandeling tegen jeuk, bijvoorbeeld:

 • Mijn hond heeft jeuk - wat kan ik doen?
 • Wat zijn de beste behandelingen tegen bij honden?
 • Welke producten helpen het best tegen jeuk bij honden.
 • Wat maakt het peticare® productassortiment zo unique.
 • Wie heeft er ervaring met jeuk bij honden.

 

© Copyright
peticare® by NANOtrends International SA