Categorieën     Waardering

Pfotenpflege bei Juckreiz  Potenverzorging bij juekende poten - Potenverzorging voor honden


Hondenpoten presteren geweldig het hele jaar door. Maakt niet uit of het nu zomer of winter, koud of warm weer is, de poten van de hond staan het hele jaar rond onder extreme stress. Verandering van seizoen heeft invloed op de bodem en grond, wat het niet gemakkelijk maakt om de poten van de hond tegen ontstekingen, jeuk en van verschillende soorten infecties te beschermen. Dit is  vaak een extreme jeuk wat ervoor zorgt dat de hond zich voortduren likt.
 

De hond heeft vaak last van extreme jeuk aan zijn poten, in veel gevallen ten minste eenmaal per jaar. Het is daarom niet verwonderlijk dat jeuk aan de poten één van de meest voorkomende redenen voor hondenbezitters is om hun dierenarts te bezoeken. Het innovatieve biologische verzorgingsmiddel van peticare® is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de hondenpoten. De natuurlijke werkzame stoffen stopt de jeuk onmiddellijk en ondersteund de verzorging van ontstoken en gewonde poten, en allergieën. De potenverzorging voor de behandeling van jeukende hondenpoten is volledig biologisch en zonder schadelijke chemische stoffen of additieven. Wanneer dit wordt gebruik op de poten van de hond is het volkomen veilig.

 

Zeer effectieve potenverzorging tegen jeukende hondenpoten:

•  Potenverzorging bij jeuk
   Beschermt en verzorgt bij onstekingen

•  Langdurige oppervlakte ontsmetting 
   maximaal 7 dage tegen bacterien en virussen
   (vandaag voor 13 uur bestelt, binnen 2 dagen gelevert)


Pfotenpflege für Hunde

 

Pfotenpflege bei Juckreiz - Ursache  Potenverzorging bij jeuk - Onderzoek naar oorzaken

De jeuk kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Meestal wordt de jeuk aan hondenpoten veroorzaakt door parasieten; mijten, schimmelinfecties, eczeem, vlooien of allergische reacties. In de zomer zijn, heet asfalt, doornen, pollen en scherpe kanten vaak de redenen van kleine blessures aan de huid en de kussentjes van de poten. Bacteriën en virussen, die zich onbeperkt in plassen en water vermenigvuldigt tijdens de warme dagen, dringen door in de open wonden en veroorzaken ontstekingen.

In de herfst en winter is het contact met vuil, vocht, sneeuw en zout, vaak de reden die leidt tot verwondingen, splinters en ontstekingen. Gras- en herfst mijten kunnen ook leiden tot irritatie van de huid en zorgen voor ontstekingen van de hondenpoten.

De jeuk is meestal zeer duidelijk te zien, doordat de hond vaak zijn poten als een bezeten likt, krabt en krast. Met de speciale potenverzorging van peticare® wordt de jeuk onmiddellijk gestopt en het verzorgd tevens ontstekingen en open wonden. De potenverzorging kan ook proactief  worden gebruikt om verwondingen aan de poten van de hond te voorkomen.

Pfotenpflege Hund - Juckreiz an der Pfote bekämpfen  Potenverzorging voor honden – verzorgen van poten en bestrijden van jeuk

Het peticare® potenverzorgingsmiddel voor honden is een zeer effectieve technologisch premium verzorgingsproduct gegarandeerd zonder chemische ingrediënten, dat helpt bij verzorging van ontstoken poten en tevens extreme jeuk stopt. De peticare® petDog 2103 (potenverzorging voor honden) is geschikt voor alle soorten honden, evenals puppy’s. De potenverzorging heeft een sterke antimicrobiële en antibacteriële werking en kan preventief worden gebruikt. De actieve ingrediënten zijn speciaal ontworpen voor hondenpoten en bevordert gladde en gezonde poten.

De antibacteriële en antimicrobiële potenverzorging door peticare® is de perfecte natuurlijke verzorging voor de poten van uw hond, vooral in het geval van ontstoken, ruwe en broze pootkussentjes.

Deze oplossing beschermt niet alleen in de wintermaanden, maar is het hele jaar geschikt voor de bescherming tegen splinters en verwondingen en om ontstekingen tegen te gaan.

Potenverzorging bij Jeuk – productinformatie

 • Verzorgt ontstekingen bij hondenpoten
 • Verzorging van gebarsten of broze pootkussentjes
 • Geen schadelijke bacteriën en ziektekiemen
 • Bescherming tegen zout in de winter
 • Stopt jeuk onmiddellijk  
 • Ook geschikt voor puppies en jonge honden
 • Voorkomt verharding en uitdroging
 • Constante afgifte / depot preparaat
 • 24 uur op lange termijn effect
 • Antibacteriële en antimicrobiële werking
 • Onschadelijk voor mens en dier
 • peticare release system (PRS)

© Copyright peticare® 

by NANOtrends International SA