Categorieën     Waardering


Herbstgrasmilben Hund   De herfst mijt bij honden

De mijt infectie veroorzaakt door de herfstgras mijt zorgt vaak voor zeer sterke jeuk bij de hond. De larven van de herfst gras mijt besmetten de hond als  parasieten, en leven van de celsappen en lymfevloeistoffen van de hond. De jeuk die wordt veroorzaakt door de herfstgras mijt is zeer sterk en zorgt ervoor dat de hond constant zijn huid krabt en likt. De herfst mijten staan ook bekend onder de naam van de oogst of hooi mijten, maar deze hebben niets gemeen met de herfst mijt.

De besmetting van de herfst mijten bij de hond komt voor op grote schaal verspreid over de hele wereld. Op onze breedtegraat zie je de mijtbesmetting bij honden vooral in de maanden juli tot oktober voorkomen. De herfst mijten houden van lage vegetatie en meestal en ze verschijnen vaak in tuinen en weilanden.

 

Herbstgrasmilben Hund - Wie erkennt man Herbstgrasmilben  Herfst mijten bij de hond - Hoe herken je herfst mijten?


Hoe herkent men de herfst mijten bij de hond?
De larven van de herfst mijt op de hond zijn ongeveer 0,3 millimeter groot en oranje van kleur. Volwassen Herfst mijten zijn ongeveer 2 mm groot. 

Herfst mijten bij de hond - Hoe komen de herfst mijten op de hond?

De herfst mijten leggen hun eieren op gras en mos. Zodra de larve van de herfstgras mijten uitgebroed zijn, klimmen ze op bladeren, gras en planten en wachten op een hoogte van 5 tot 20 cm hop een potentiële gastheer. Zodra een hond (kat of mens) door het gras wandelt en langs de  herfst mijt komt, springt deze zeer snel  op zijn lichaam. Wanneer de hond wordt aangevallen door een herfst mijt, boort deze zich onmiddellijk in de huid van de hond doormiddel van zijn mond instrumenten. Vervolgens produceert deze herfst mijt een speeksel afscheiding die de onderste huidlagen van de hond oplost zodat de herfst mijt zich kan voeden met deze opgelost cel sappen. De larven van de herfst mijten blijven altijd maar een paar uur op de hond laten zich vallen deze zich tegoed heeft gedaan aan de nodige celsappen.

Herbstgrasmilben Hund - Wie entsteht der Juckreiz beim Hund?De larven van de herfst mijten geven een speeksel secreet op de hond af, dat na enkele uren (max 24 uur) een zeer sterke jeuk veroorzaakt. Op het moment dat de jeuk begint, zijn de larven van de herfst mijt meestal al niet meer op het lichaam van de hond, maar zijn ze reeds van de hond gesprongen nadat ze zich hebben tegoed gedaan aan de celsappen. De plek waar de mijt gebeten heeft is meestal onzichtbaar, omdat de larve van de herfst mijten binnen dringen door een opening die een fractie van een millimeter in de bovenste laag van de huid van de hond. In tegenstelling tot een muggenbeet, duurt de jeukt door herfst mijten tussen 10 en 14 dagen en kan tevens een allergische reactie bij de hond veroorzaken. Omdat de hond zich voortdurend probeert te krabben na de beet van de herfst mijt, kan een bacteriële ontsteking ontstaan.

 

Effectief verzorgingsmiddel tegen mijtbesmetting bij honden:

•  Product tegen mijten voor honden
   Stopt jeuk en vernietigt schimmel en mijten

•  Oppervlakteontsmetting bij mijten
   beschermt tot 7 dage tegen bacterien en Virussen

•  Complete set tegen een voordeelprijs 

   (vandaag voor 13 uur bestelt, binnen twee dagen gelevert)

Herbstgrasmilben beim Hund
 

Herbstgrasmilben beim Hund - Milbenbefall bekämpfen  Herfst mijten bij honden – bestrijden van mijtbesmettingen


De meest voorkomende parasiet besmetting is afkomstig van de herfs mijt. De mijt besmetting van de herfst mijt kan op verschillende plekken van de huid van de hond voorkomen. De roos mijt wordt vaak gevonden in het gebied van het hoofd van de hond en voedt zich met dode huidcellen deeltjes en de huid. In het geval van een besmetting van de herfst mijt bij de hond, zijn de huid veranderingen van oppervlakkige aart. De herfst gras mijten absorberen vloeibare elementen zoals bloed en lymfevocht uit de beschadigde hondenhuid. Vanwege de bacteriële werking, zijn deze huidzweren (eczeem) vaak moeilijk te genezen.

Herbstgrasmilben beim Hund - Die richtige Behandlung  Herfstmijten bij honden - De juiste behandeling!

De volledige biologische verzorgingsproduct tegen herfst mijten bij de hond is ontwikkeld door peticare® met een compleet nieuwe innovatieve technologie. In vergelijking met conventionele producten, zijn de actieve ingrediënten verwerkt (werkzame stoffen gebonden in andere stoffen) in een minuscule, poreus en homogene structuur (matrix). De hulpstoffen, die ook zijn geintegreed in de matrix garanderen dat de matrix de werkzame stoffen, geleidelijk en gelijkmatig gedurende een periode van maximaal 24 uur afgeeft.

Door de depotwerking, worden de werkzame stoffen opgeslagen en niet in één keer vrijgegeven. Het “retard” effect zorgt voor een vertraagde afgifte van de werkzame bestanddelen, waardoor een langdurig effect, evenals langdurige desinfectie wordt bereikt. Het antibacteriële en antimicrobiële effect heeft een 24 uur durende werking waarbij de actieve stoffen ervoor zorgen dat de jeuk stopt. Tevens ondersteunen deze de genezing van de huid en voorkomt het binnendringen van bacteriën en virussen. 

Milbenmittel gegen Herbstgrasmilben beim Hund - Produkteigenschaften

 • Stopt de jeuk onmiddellijk
 • Schimmelinfectie, mijt infectie, kast mijten
 • Gegarandeerd vrij van cortisone
 • Gegarandeerd vrij van antibiotica
 • Depot preparaat (voorraad werkzame stoffen)
 • Retard preparaat (vertraagde afgifte)
 • Antimicrobiële en antibacteriële werking
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Langdurig effect (tot 24 uur)
 • Ook geschikt voor puppy's en jonge honden
 • Veilig gebruik voor mens en dier
 • Lange houdbaarheid - minimaal 12 maanden (5-25 graden)
 • Peticare release System (PRS)

We beantwoorden graag eventuele vragen die u mocht hebben over de behandeling van herfst mijt besmettingen bij honden:

 • Wat is de juiste behandeling tegen herfst mijten?
 • Hoe kun je op een effectieve manier af komen van herfst mijten?
 • Hoe werken peticare® producten?
 • Wat maakt peticare® zo uniek?
 • Wat zijn de juiste producten tegen mijten?
 • Welke producten tegen mijt aanvallen zijn beschikbaar?
 • Waar kan ik hulp krijgen als het gaat om herfst mijten?
 • Is er een handleiding voor herfst mijt infectie?
 • Wie heeft ervaring met herfst mijten bij de hond?

© Copyright
peticare® by NANOtrends International SA