Categorieën     Waardering


Grasmilben beim Hund  Gras mijten bij de hond

Wanneer een hond moet vechten met een mijt infectie, blijkt dit vaak de gras mijt te zijn. De aanval van het herfstmijt veroorzaakt bijna altijd een extreem sterke jeuk, waardoor de hond zijn huid constant likt en krabt. Dit zorgt voor haar uitval, kale plekken, open wonden en infecties. Deze onaangename jeuk word bijv. Door de gras mijt veroorzaakt. De gras mijt kennen we ook onder de naam herfst mijt.

Het probleem met herfstmijten bij honden is wijdverspreid over de hele wereld en heeft geen betrekking op alleen bepaalde regio's. In ons deel van de wereld, komen de gras mijten meestal voor tijdens de zomer en herfst, van mei tot oktober. De herfstmijten houden van lage vegetatie en zijn meestal te vinden in tuinen en weilanden.

 

Grasmilben beim Hund - Fakten  Gras mijten bij honden - Feiten over de grasmijten

Hoe herkennen we de herfst mijten bij honden?

De herfstmijt, of gras mijt die onze honden aanvalt heeft larven van 0,3 millimeter en ze zijn oranje gekleurd. Grote herfstmijten zijn ongeveer 2 mm groot en zeer moeilijk te zien. Zelfs voor een ervaren dierenarts, is het uiterst moeilijk om de gras mijt bij de hond te vinden. Helaas, maakt de dierenarts traditioneel gebruik van dure tests om vast te stellen dat er spraken is van de gras mijt, evenals mogelijke allergieën.

Gras mijten bij honden - Hoe de gras mijten op de hond terecht komen?

De gras mijt legt zijn eitjes op grassprietjes en op mos. Zodra de eieren van gras mijt uitkomen, klimmen ze op grassprieten en andere planten en wachten op een hoogte van 5 tot 20 cm, op een voorbijkomende potentiële gastheer.

Zodra een hond (of kat, of mens) in de buurt komt, springt de mijt zeer snel op het lichaam. Zodra de hond is besmet met de  gras mijt, boort de mijt zich in de huid van de hond met behulp van zijn "mond gereedschappen". en geeft een speekselafscheiding af, die ervoor zorgt dat de onderste huidlagen worden opgelost. De gras mijten voeden zich vervolgens met deze opgeloste celsappen.


Gras mijten bij honden - hoe ontstaat de jeuk bij honden?

De gras mijt laat speekselafscheiding achter op de hond, wat na enkele uren (tot 24 uur) leidt tot een zeer sterke jeuk. Op dit tijdstip, zit de gras mijt normaalgesproken niet meer op de hond, en is er al afgevallen, nadat de nodige zuigsessies zijn uitgevoerd. Een bijtpunt is meestal niet gemakkelijk te herkennen, omdat het gras mijt alleen een fractie van een millimeter doordringt in de top huidlagen van de hond. In tegenstelling tot een muggenbeet, kan de jeuk van een gras mijt tussen de 10 en 14 dagen duren, en kan ook een allergische reactie bij de hond veroorzaken. Omdat de hond constant probeert te krabben, kunnen er makkelijk bacteriële ontsteking ontstaan.

Grasmilben beim Hund - Milben beim Hund bekämpfen  Gras mijten bij  honden - Hoe honden te behandelen tegen mijten 

Het speciale, biologische middel tegen gras mijten van peticare® met het PRS peticare release system is zonder enige vorm van chemicaliën. Het vernietigt effectief de mijten bij de hond en stopt ook onmiddellijk de jeuk. Het bestrijdt alle soorten van mijten en stopt onmiddellijke ernstige jeuk, zonder gebruik te maken van antibiotica en/of cortison.

 

Effectieve verzorgingsproducten tegen Mijtbesmetting bij honden:

•  Verzorgingsproduct tegen mijten bij honden
   Stopt jeuk en vernietigd schimmel en mijten

•  Oppervlakteontsmetting bij mijtbesmetting
   tot 7 dage bescherming tegen Bakteri
ën und Virussen

•  Compleet set voor een voordeelprijs 

   (Vandaag voor 13 uur bestelt, binnen 2 dagen geleverd)

Grasmilben beim Hund

Het speciale honden verzorgingsmiddel tegen mijten veroorzaakt door grasmijten is ontwikkeld door peticare® met een geheel nieuwe technologie. In vergelijking met andere conventionele producten tegen mijten bij honden, zijn er bij het peticare product actieve ingrediënten verwerkt in een minuscule, poreus en homogeen matrix samen met andere adjuvantia (werkzame stoffen die zijn gebonden in andere stoffen). Hulpstoffen, die ook in de matrix verwerkt zitten garanderen dat de matrix wordt opgelost gedurende een periode van maximaal 24 uur. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen die de mijten bestrijden langzaam en gelijkmatig worden vrijgegeven. De mijten bij de hond worden daardoor effectief vernietigd en de jeuk stopt onmiddellijk.

Door de depotwerking, worden de werkzame stoffen opgeslagen en niet in één keer afgegeven. Het retardeffect zorgt voor een langzame afgifte van de werkzame bestanddelen, waardoor een langdurig effect, evenals langdurige ontsmetting wordt bereikt. Het antibacteriële en antimicrobiële effect ondersteunt de verzorging en voorkomt het binnendringen van bacteriën en virussen. Speciale werkzame bestanddelen zorgen voor een onmiddellijke en langdurige verlichting, wat zelfs bij de meest ernstige jeuk helpt.


Verzorgingsproduct tegen gras mijten bij honden - Producteigenschappen

 • Stopt de jeuk onmiddellijk
 • Schimmelinfectie, mijt infectie, kast mijten
 • Gegarandeerd vrij van cortisone
 • Gegarandeerd vrij van antibiotica
 • Depot preparaat (voorraad werkzame stoffen)
 • Retard preparaat (vertraagde afgifte)
 • Antimicrobiële en antibacteriële werking
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Langdurig effect (tot 24 uur)
 • Ook geschikt voor puppy's en jonge honden
 • Veilig gebruik voor mens en dier
 • Lange houdbaarheid - minimaal 12 maanden (5-25 graden)
 • Peticare release System (PRS)

 

Hundepflege - Milbenbefall beim Hund  Hondverzorging - Mijtbesmetting bij honden

De behandeling van mijtaanvallen, veroorzaakt door gras mijten bij honden, speelt een zeer belangrijke rol in de dagelijkse honden verzorging. Bijna iedere hondenbezitter heeft helaas al veel ervaring opgedaan met de besmetting van gras mijten. De biologisch actieve bestanddelen in combinatie met het PRS peticare release system zorgt voor een effectieve behandeling van de  effecten van de mijtbesmetting bij de hond. Het stopt zelfs de sterkste jeuk en ondersteunt actief de verzorging van de honden huid.


We beantwoorden graag eventuele vragen die u mocht hebben over de behandeling van gras mijt besmettingen bij honden:

 • Wat is de juiste behandeling tegen grasmijten?
 • Hoe kun je op een effectieve manier af komen van grasmijten?
 • Hoe werken peticare® producten?
 • Wat maakt peticare® zo uniek?
 • Wat zijn de juiste producten tegen mijten?
 • Welke producten tegen mijt aanvallen zijn beschikbaar?
 • Waar kan ik hulp krijgen als het gaat om grasmijten?
 • Is er een handleiding voor gras mijt infectie?
 • Wie heeft ervaring met grasmijten bij de hond?

 

© Copyright
peticare® by NANOtrends International SA